7. kolo OP: SK Kravaře "B" - TJ Vítkov 4,5-3,5

31.01.2016 09:00

Preview:

Kravařské Béčko v dosavadním průběhu ukořistilo (jen) 4 body, ale v posledním utkání jeho sestava budila respekt (výhra ve Velké Polomi). Pokud domácí nastoupí opět v plné palbě, tak nás čeká těžká šichta, v opačném případě asi budeme pokukovat po bodech.

Komentář kapitána:

Kravařské Béčko posvařovalo Vítkov. Toto utkání se našim hráčům na posledních šachovnicích vůbec nepovedlo. Mohlo to být tím prostředím (??), ale také málo chtít vyhrát. Poslední dobou se to děje pravidelně, že prohráváme zápasy na posledních deskách! Kdy se to zlepší? Bůh to bude vědět, ale já ne.

(1) Godovský - Slavoj (1/2): až do konce tvrdý boj a i když měl Slávek o pěšce ve věžové koncovce více, partie skončila patem!

(2) Kuře - Glinz (1-0): jak to umí počkal si Jenda na chybu a s přehledem vítězí!

(3) Petřík - Leo (1/2): Leo zahrál své nestylové zahajení, soupeř hru vyrovnal, a tak se čekalo jak dopadne celkové utkaní (přibližně). Nakonec se dohodli na remíze.

(4) Tonda - Premus (1-0): po francouzském zahajení jsem získal pěšce a pak také figuru a už se dohrávalo k mému vítězství.

(5) Kramář - Jenda Jančálek (1-0): po nepozorností Jendy a po vidličce, po které ztratil kvalitu, už nebylo o co hrát...

(6) Jura Kundrát - Glabasňa (0-1): po zahájení Jiří nezvládl střední hru a přišel o figuru a když se nepodařilo shodit soupeře na čas, partii prohrál.

(7) Peřina - Richard Sommer (1-0) : Richard si po delší době zahrál, ale chybí mu klid a pohoda. Partie došla až do koncovky, kde skočil na vidličku a partii vzdal.

(8) Pyš - Rinka (1/2): hra starších pánů se hrála v poklidu a tak skončila remízou.

Celkový výsledek je tedy 4,5 - 3,5 pro domácí a to je překvapení na úkor Vitkova! Nedá se nic dělat, život pluje dále až dojde voda. Kravařím gratuluji, asi měli lepší hořáky...